Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » GEST: Consilierul târgoviştean Tudorică Răducanu construieşte casă pentru o familie de nevoiaşi

GEST: Consilierul târgoviştean Tudorică Răducanu construieşte casă pentru o familie de nevoiaşi 

tudorica raducanu 3

Tudorică Răducanu, om de afaceri dâmboviţean, consilier local şi liderul Partidei Romilor „Pro Europa”, filiala Târgovişte, a dovedit că este un tip cerebral, cu suflet, atent la ceea ce se întâmplă în jurul său, apărător al comunităţii rome şi al micilor întreprinzători târgovişteni, cărora le-a pledat cauza în şedinţele Consiliului Local Municipal sau cu ocazia altor întruniri pe probleme de administraţie, economie şi politică.

De curând, Tudorică Răducanu s-a angajat, dezinteresat, aşa cum procedează când sare în ajutor semenilor, să sprijine o familie de nevoiaşi din cartierul Prepeleac, oameni care locuiau în condiţii subumane. Aceştia s-au dus într-o dimineaţă la nea Tudorică şi i-au vorbit despre necazul lor. Şase suflete trăiau într-o magherniţă insalubră, într-o situaţie nedemnă pentru acest secol! Pur şi simplu le căzuse în cap tavanul camerei în care vieţuiau.

Răducanu a purces, împreună cu câţiva prieteni, la treabă. Au fost achiziţionate materialele de construcţie şi au demarat lucrările de ridicare a unei locuinţe adevărate. Există şanse ca până la sărbătorile de iarnă bieţii omenii să se mute în casă nouă. Ce cadou mai mare ca acesta şi-ar putea dori!

„Niciodată nu am putut fi nepăsător la durerea şi necazul oamenilor. Atât cât mi-a stat în puteri , m-am implicat, m-am zbătut pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în nevoi. Le-am întins o mână de ajutor. Acum, cu sprijinul lui Dumnezeu, sper că până la Crăciun să îi putem muta pe aceşti nevoiaşi în casă nouă, să simtă şi ei în pragul sărbătorilor căldura unei case adevărate. Să aibă ceva pe masă. M-au ajutat în acest demers umanitar prietenii mei Deju, Costinel şi Sandu Petre”, ne-a mărturisit Tudorică Răducanu.

Adaugă un Comentariu

*