Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 22, 2018
Sunteți Aici Home » SOCIAL » GEST: Dăruiesc pentru un zâmbet! Actriţa Crina Matei este alături de copiii sărmani din Teleorman

GEST: Dăruiesc pentru un zâmbet! Actriţa Crina Matei este alături de copiii sărmani din Teleorman 

crina-matei

Actriţa Crina Matei va organiza un eveniment caritabil în sprijinul copiilor din Centrul Social Sf. Nectarie, înfiinţat în comuna Lada, din judeţul Teleorman, de preotul Florin Danu. Pe 19 decembrie, aceştia se vor putea bucura de momente extraordinare la Restaurantul Cocoşu Roşu din Bucureşti, unde va avea loc un program artistic sub titulatura „Dăruiesc pentru un zâmbet”.

„Este minunat dacă reușim să-i bucurăm. Avem nevoie de ajutorul vostru, să-i putem aduce la București și să le facem aceste mici surprize! Le mulțumesc tuturor celor care au răspuns până acum apelului nostru și vă rog în continuare să vă implicați”, spune actriţa Crina Matei – preşedinta Fundaţiei Culturale „Artă pentru copiii României”.

CITEŞTE ŞI: Centrul Sf. Nectarie din Teleorman, mană cerească pentru copiii sărmani

Prin Asociaţia „Mană Cerească”, preotul Florin Danu a demarat construcţia unui centru social în satul Lada, comuna Tătărăştii de Jos. Imobilul nu este încă finalizat, însă, în luna ianuarie, a fost deschisă cantina, unde servesc masa 80 de suflete în fiecare zi. Banii pentru alimente, ca şi pentru continuarea lucrărilor la centru, vin din donaţii. Ajută şi tu acest proiect!

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*