Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 18, 2022
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » GEST: Flori, cadouri şi urări de bine pentru femeile din judeţul Dâmboviţa

GEST: Flori, cadouri şi urări de bine pentru femeile din judeţul Dâmboviţa 

flori femei titu 2

Poliţişti, oameni politici şi şefi ai administraţiei publice locale, cu toţii au mărşăluit astăzi pe străzi pentru a le oferi femeilor o floare, un zâmbet şi urări de bine. Este un ritual care se repetă de mai mulţi ani, dar care reuşeşte de fiecare dată să le surprindă pe doamne.

flori femei politie 1

În Târgovişte, au fost campioni la împărţit flori poliţiştii, care s-au aflat în stradă, timp de câteva ore, şi nu au iertat nicio femeie, fie ea conducător auto, pasager, pieton sau dacă a călătorit cu trenul. De asemenea, edilii municipiului au oferit şi ei flori doamnelor care au ieşit astăzi din case, la plimbare, la piaţă sau la serviciu.

flori femei racari

La Răcari, oamenii legii au făcut front comun cu cei din administraţie şi Poliţia Locală, organizând un adevărat „pluton de asalt”, condus de primarul Marius Caraveţeanu şi comandantul Poliţiei Răcari – Marian George Matei. Cu sprijinul Avon Cosmetic, doamnele care au tranzitat astăzi zona centrală a oraşului au primit nu doar flori, ci şi cadouri.

La Titu, „trupa de şoc” a fost şi mai numeroasă, primarului Traian Niculae şi viceprimarului Vlad Oprea alăturându-li-se preşedintele Consiliului Judeţean – Adrian Ţuţuianu, deputatul Ionuţ Săvoiu, administratorul public al judeţului Dâmboviţa – Alexandru Oprea, administratorul public al oraşului Titu – Ion Coşaru şi tinerii social-democraţi din oraş.

flori femei titu 4

„Această zi deosebită îmi oferă prilejul de a mulțumi femeilor pentru tot ceea ce reprezintă, pentru dragostea cu care ne înconjoară, pentru puterea și determinarea de care dau dovadă. Fie ca acest început de primăvară să le umple sufletele cu bucurie, iar spiritul acestei zile să le însoțească pretutindeni. La mulți ani!”, este mesajul primarului Traian Niculae.

La Petreşti, au fost sărbătorite doamnele care astăzi, de ziua lor, se aflau la muncă, într-o fabrică de confecţii coordonată de o tânără ambiţioasă. Iniţiativa a aparţinut preşedintei Organizaţiei de Femei a PSD Dâmboviţa – Claudia Gilia.

flori femei confectii petresti

„Conducerea OFSD Dâmbovița a încercat prin prezenţa, darurile oferite și gândurile frumoase pe care le-a transmis să le aducă doamnelor câteva momente de bucurie și de prețuire. Le urăm tuturor femeilor un călduros «La Mulţi Ani» şi o primăvară minunată”, spune Claudia Gilia.

flori femei politie 2 flori femei racari 2 flori femei racari 1 flori femei titu 3 flori femei titu 5 flori femei titu 1

Adaugă un Comentariu

*