Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, mai 19, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » GEST: Nucetenii organizează mitinguri de susţinere a fostului deputat Ion Stan, fiu al comunei

GEST: Nucetenii organizează mitinguri de susţinere a fostului deputat Ion Stan, fiu al comunei 

ion stan ok

Joi, 11 februarie 2015, la iniţiativa preşedintelui FC Juventus Cazaci – Adrian Simion, se vor organiza două mitinguri de susţinere a dâmboviţeanului Ion Stan, de fel din comuna Nucet, fost preşedinte al PSD Dâmboviţa, fost deputat, condamnat recent la 2 ani de închisoare pentru trafic de influenţă.

Prin acest gest, nucetenii doresc să-şi arate solidaritatea faţă de cel mai de seamă fiu al comunei, un om care nu a uitat niciodată să ajute localitatea natală.

CITEŞTE ŞI: Deputatul Ion Stan, 2 ani de închisoare cu executare. Sentinţa este definitivă

Primul miting se va organiza începând cu ora 13:00, în faţa stadionului comunal Nucet, iar cel de-al doilea va începe la ora 15:30, în faţa Stadionului Chindia Târgovişte.

Iniţiatorii îi invită să se alăture acestei acţiuni de încurajare pe toţi cei care îşi au originile în comuna Nucet, dar şi pe dâmboviţenii care simt că stă în puterea lor să-l ajute printr-un gest simplu pe Ion Stan să depăşească momentele dificile prin care trece.

0 Răspunsuri la GEST: Nucetenii organizează mitinguri de susţinere a fostului deputat Ion Stan, fiu al comunei

  1. DINUT

    100 de ani sa stea la inchisoare si cu munca silnica nu ca la sanatoriu

     

Adaugă un Comentariu

*