Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » GEST: Parlamentarii de Dâmboviţa au ales să nu-i omagieze pe eroi la Târgovişte

GEST: Parlamentarii de Dâmboviţa au ales să nu-i omagieze pe eroi la Târgovişte 

ziua eroilor 3

Ca în fiecare an, de Înălţarea Domnului, românii sărbătoresc şi Ziua Eroilor, iar cei care s-au jertfit pentru ţară sunt omagiaţi cu onoruri şi respect.

La Târgovişte, după slujba religioasă organizată la Catedrala Mitropolitană, ÎPS Nifon Mihăiţă – arhiepiscop şi mitropolit al Târgoviştei, însoţit de oficialităţi locale şi judeţene, lideri politici, şefi de instituţii publice, au pornit într-o procesiune către Piaţa Prefecturii. Cum se obişnuieşte, milităreşte, prefectul Ioan Marinescu a trecut în revistă garda de onoare. A urmat o scurtă slujbă religioasă, discursuri ale politicienilor şi depuneri de coroane la monument. Evident, reprezentanţii organizaţiile politice, ai asociaţiilor prezente, ai instituţiile au stat la coadă.

Cuvântul rostit de către ÎPS Nifon Mihăiţă a fost, ca întotdeauna, plin de învăţăminte, poveţe, bine închegat şi, de această dată, dojenitor, dur chiar, la adresa parlamentarilor dâmboviţeni care au lipsit de la eveniment. A fost prezent doar deputatul Iulian Vladu. Nimeni nu motivat lipsa în grup a parlamentarilor PSD.

ziua eroilor 1 ziua eroilor 2 ziua eroilor 4 ziua eroilor 5 ziua eroilor 6 ziua eroilor 7

Răspuns la GEST: Parlamentarii de Dâmboviţa au ales să nu-i omagieze pe eroi la Târgovişte

  1. gloria neamului nostru spre a o face de ocara...

    in poze vedem doar mafioti, lichele, escroci si interlopi in sutane si costume. astia conduc dambovita, fonfi, gusati, balbaiti cu gura stramba, guri smintite, fara mama, fara tata…

     

Adaugă un Comentariu

*