Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, decembrie 2, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » GEST: Spectacol caritabil la Teatrul Tony Bulandra. Cumpără şi tu bilet!

GEST: Spectacol caritabil la Teatrul Tony Bulandra. Cumpără şi tu bilet! 

mc-ranin-tony-bulandra

Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte va organiza, pe 9 decembrie, un eveniment social în sprijinul pacienţilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă a căror boală nu mai răspunde la tratament curativ şi au nevoie de îngrijire paliativă pentru controlul durerii. Actorii vor juca „Visul unei nopţi de iarnă”, iar banii ce se vor strânge din vânzarea biletelor vor fi donaţi acestor oameni aflaţi într-o stare critică şi pentru care Casa de Sănătate decontează doar 20 de lei pe zi.

„Rolul teatrului nu este neapărat de divertisment. Este de educaţie şi de întoarcere la adevăratele valori, mai ales într-un oraş văduvit de multe lucruri, cum este Târgovişte”, a explicat directorul Teatrului Tony Bulandra, regizorul M.C. Ranin.

Preţul biletelor pentru spectacolul caritabil din seara de 9 decembrie nu a fost încă stabilit. Iniţiatorii oscilează între 15 şi 20 de lei, sumă deloc mare, dar care poate însemna enorm pentru un om aflat în suferinţă. Aşadar, nu sta pe gânduri! Mergi şi tu la teatru pe 9 decembrie!

Adaugă un Comentariu

*