Știri, Muntenia-Sud, România|luni, aprilie 12, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » GHEORGHE ANA ESTE DEZAMĂGIT de actuala putere din România: „Sunt atâtea lucruri de făcut, iar conducătorii noștri o țin numai pe ceartă”

GHEORGHE ANA ESTE DEZAMĂGIT de actuala putere din România: „Sunt atâtea lucruri de făcut, iar conducătorii noștri o țin numai pe ceartă” 

gheorghe ana

Fostul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, mulți ani lider de marcă al PSD, este dezamăgit de prestația Alianței USL. Gheorghe Ana crede că poporul este la un pas de disperare.

”Semnalele de mai bine sunt foarte palide în comparație cu semnalele de mai rău”, declară Gheorghe Ana. Fostul deputat îi acuză pe unii miniștrii că sunt lipsiți de profesionalism și nu înțelege de ce actuala clasă conducătoare, în loc să se concentreze pe salvarea țării de la sărăcie, o ține tot într-o hărmălaie.

”Nicăieri în lumea civilizată nu se întâmplă scandaluri și certuri ca la români. Sunt atâtea lucruri de făcut în această țară iar conducătorii noștri o țin numai pe ceartă și dispute sterile. Mai grav este că acest stil agresiv s-a transmis și în teritoriu unde unii așa-ziși baroni locali se comportă ca pe propria moșie, uitând cine i-a trimis pe funcții”, constată Ana.

Mulți indivizi ajunși vremelnic pe diferite funcții au devenit slugarnici. De teamă să nu-și piardă postul călduț nu mai reacționează în nici un fel atunci când se întâmplă tot soiul de nedreptăți. Tac chitic.

”Ca unul care a pus umărul la marea schimbare, încă mai sper ca măcar o parte din ceea ce s-a promis în 2012 să se realizeze, altfel dezamăgirea va fi extrem de mare”, încheie, trist, Gheorghe Ana.

Răspuns la GHEORGHE ANA ESTE DEZAMĂGIT de actuala putere din România: „Sunt atâtea lucruri de făcut, iar conducătorii noștri o țin numai pe ceartă”

 1. moshu49

  „Ca unul care a pus umărul la marea schimbare…” bla-bla, transpare că prin banditism politic au instaurat democratura deşi el nu face referire la tentativa de lovitură de stat parlamentară din vara lui 2012, nu-l avantajează.
  în nov-dec 2012 n-aţi promis nimic, aţi minţit ordinar 4,4 milioane de mancurţi.
  ei v-au votat iar voi astăzi vă bateţi joc de ei! понимаете?
  sper să muriţi mai repede decît portocalii, să nu apucaţi să-mi scoateţi nepoţii din Europa, veleitarilor.
  hai, pa! şi nu vă mai atingeţi de „ţara asta România şi poporul român”! :(

   

Adaugă un Comentariu

*