Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, octombrie 24, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » GIMNASTICĂ: Pregătiri intense la Cornu, înainte de concursul „Prize of Queen” din Bulgaria

GIMNASTICĂ: Pregătiri intense la Cornu, înainte de concursul „Prize of Queen” din Bulgaria 

gimnastica csm ploiesti 3

Sportivele din cadrul Secţiei de Gimnastică a CSM Ploieşti s-au pregătit timp de o săptămână în comuna Cornu, înaintea participării la concursul „Prize of Queen”, care se va desfăşura săptămâna viitoare în Bulgaria (Varna).

“Am ales comuna Cornu în primul rând pentru sala înaltă, potrivită antrenamentelor de gimnastică ritmică, construcţii rare de acest fel în judeţul Prahova. Doar municipiul Ploieşti şi-a permis, până acum, astfel de săli, „Doroftei” şi „Olimpia”, suprasolicitate, însă de activitatea intensă a secţiilor cluburilor din oraş.

Având în vedere programul competiţional încărcat al acestui sezon, a fost imposibilă organizarea unui cantonament de pregătire generală, fiind obligatorie exersarea integralelor de concurs, aşa cum sunt ele prezentate în competiţii.

Sala este impecabilă din punct de vedere tehnic dar nu numai şi, pentru că antrenamentele noastre nu au fost dublate de alte activităţi sportive, am putut repeta în linişte, gimnastele s-au concentrat şi au adăugat un plus de valoare execuţiilor.

Am găsit aici oameni comunicativi, plini de bunăvoinţă şi săritori la orice problemă întâmpinată şi, mărturisesc, plecăm cu gândul de a reveni ori de câte ori ne va permite bugetul secţiei”, a precizat Liliana Baescu, coordonatorul Secției de Gimnastică Ritmică a CSM Ploiești.

gimnastica 6 cu primarul din cornu

Primarul din Cornu, o gazdă excelentă

gimnastica csm ploiesti 1 gimnastica csm ploiesti 2

Adaugă un Comentariu

*