Știri, Muntenia-Sud, România|joi, martie 4, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Giurgiu » GIURGIU: Bătrâni atacaţi în miez de noapte în propria locuinţă!

GIURGIU: Bătrâni atacaţi în miez de noapte în propria locuinţă! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: Adevărul)

Doi bătrâni din comuna Singureni, judeţul Giurgiu, au trăit clipe de coşmar în propria locuinţă! Doi necunoscuţi au pătruns peste ei în casă şi i-au deposedat de mai multe bunuri de valoare. La câteva minute după plecare, unul dintre hoţi s-a întors, i-a bătut pe cei doi proprietari şi le-a luat 400 de lei şi cerceii pe care-i purta femeia. Bătrânii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au declanşat imediat investigaţiile specifice şi, în scurt timp, i-au identificat pe autori. Este vorba despre doi bărbaţi din localitate, unul de 30 de ani, celălalt de 37 de ani. De asemenea, oamenii legii au recuperat o parte din bunurile furate: cazanul de ţuică, răcitorul şi cerceii, care au fost identificaţi la o casă de amanet din Bucureşti.

Judecătoria Giurgiu a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie calificată în cazul bărbatului care s-a întors şi i-a agresat pe cei doi bătrâni. Celălalt va fi cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Adaugă un Comentariu

*