Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Giurgiu » GIURGIU: Cetăţean bulgar, prins în vamă cu 182.000 de dolari ascunşi în maşină!

GIURGIU: Cetăţean bulgar, prins în vamă cu 182.000 de dolari ascunşi în maşină! 

vama giurgiu

Un bulgar de origine vietnameză, în vârstă de 40 de ani, a rămas fără 182.000 de dolari, după ce poliţiştii de frontieră de la Giurgiu l-au prins când încerca să-i scoată fraudulos din România. Banii, pentru care bărbatul nu poseda documente care să justifice legalitatea provenienţei şi deţinerii, au fost găsiţi ascunşi în torpedoul maşinii şi pe bancheta din spate.

Cetăţeanul bulgar a declarat că are o firmă în România, având ca obiect de activitate comerțul cu îmbrăcăminte și încălțăminte, iar banii au rezultat din această activitate, el urmând să merargă în Grecia pentru a achiziţiona marfă nouă.

Potrivit inspectorului de poliţie Cristina Onofrei – purtător de cuvânt al Inspectortului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”omisiunea, în tot sau în parte, a evidențierii, în actele contabile ori în alte documente legale, a operațiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate” și ”dobândirea, deținerea sau folosirea de bunuri, cunoscând că acestea provin din săvârșirea de infracțiuni”.

Adaugă un Comentariu

*