Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » GIURGIU: Chinezii sunt interesați să construiască un nou pod peste Dunăre

GIURGIU: Chinezii sunt interesați să construiască un nou pod peste Dunăre 

chinezi giurgiu

O importantă delegație din Shanghai – China a ”inspectat” în teren oportunitățile de investiție în municipiul Giurgiu, gazdă fiindu-le primarul Nicolae Barbu, care le-a prezentat principalele localii din oraș unde se pot dezvolta proiecte de anvergură.

Chinezii au solicitat foarte multe informații despre Portul Giurgiu, Podul peste Dunăre și oportunitatea de a construi un alt pod cu capital chinez. Totodată, oaspeţii s-au arătat interesaţi şi de proiectele aflate în curs de implementare la Giurgiu.

Poziția strategică a municipiului, posibilitatea de transport atât pe apă cât și pe uscat (coridoarele de transport VII și IX), apropierea de București şi piețele importante de desfacere a mărfurilor au constituit motivele care au determinat delegația să viziteze orașul și să ia în calcul varianta de a dezvolta aici proiecte importante cu sprijinul autorităţilor locale din Giurgiu.

Din delegația chineză au făcut parte reprezentanți ai Comisiei Municipale de Comerț din Shanghai, directorul adjunct al Departamentului de afaceri corporative, import-export al Băncii din China – filiala Shanghai și, nu în ultimul rând, membri din conducerea unei importante companii chineze de construcții.

Adaugă un Comentariu

*