Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 19, 2018
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » GIURGIU: Comuna Singureni sprijină construirea centrului de recuperare pentru militari

GIURGIU: Comuna Singureni sprijină construirea centrului de recuperare pentru militari 

Marian Pătuleanu - primar Singureni, în mijloc (Sursa foto: www.stirigiurgiu.ro)

Marian Pătuleanu, primarul comunei Singureni, este singurul edil din jurul Bucureştiului care a răspuns favorabil apelului Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi şi va sprijini construirea primului centru de recuperare şi refacere pentru românii care au luptat în Irak, Afganistan, Kosovo şi Bosnia-Herzegovina.

”Singureni a pus la dispoziție terenul de 2 ha pe care va fi construit centrul. Este un proiect foarte important și pentru comuna noastră atât la nivel simbolic pentru că îi sprijinim pe cei care își riscă viața pentru liniștea noastră, dar și pentru că este o investiție mare care va atrage după ea alte investiții și beneficii pentru locuitorii noștri, de exemplu locuri de muncă pentru oamenii din Singureni”, a declarat pentru stirigiurgiu.ro primarul Marian Pătuleanu.

Vineri – 11 noiembrie 2016, a fost organizat în Bucureşti un spectacol umanitar în vederea strângerii de fonduri pentru construirea centrului de recuperare destinat militarilor care au luptat pe front. Comuna Singureni a participat şi la acest eveniment, cu o delegaţie de peste 50 de persoane, pentru a sprijini proiectul şi în acest fel.

Adaugă un Comentariu

*