Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, noiembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Giurgiu » GIURGIU: Funcţionar APIA a sfidat de două ori legea privind incompatibilitatea

GIURGIU: Funcţionar APIA a sfidat de două ori legea privind incompatibilitatea 

agentia de integritate 1 k

Nicolae Bogdan, funcţionar public în cadrul Centrului Local APIA Giurgiu a deţinut simultan şi funcţia de consilier local în comuna Putineiu. De asemenea, potrivit Agenţiei Naţionale de Integritate, în luna mai 2012, Nicolae Bogdan a semnat, în baza unei procuri notariale, pentru şi în numele fiului său, administrator şi asociat unic al SC Adimar Agricola SRL, cererea de plată unică pe suprafaţă, în vederea accesării fondurilor comunitare nerambursabile în sectorul vegetal.

Conform legislaţiei în vigoare, persoana faţă de care s-a constatat starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcţie sau o demnitate publică pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcţia ori demnitatea publică respectivă sau de la data încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcție eligibilă, nu mai poate ocupa aceeași funcție pe o perioadă de 3 ani de la încetarea mandatului.

Adaugă un Comentariu

*