Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 20, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Giurgiu » GIURGIU: Liceeni navetişti nu au cu ce ajunge acasă, dacă nu chiulesc de la ore!

GIURGIU: Liceeni navetişti nu au cu ce ajunge acasă, dacă nu chiulesc de la ore! 

Foto: adevărul.ro

Situaţie disperată în Giurgiu! Liceenii navetişti nu au cu ce să se întoarcă acasă, dacă nu chiulesc de la ultimele ore. În sprijinul adolescenţilor a venit primarul Nicolae Barbu, care s-a adresat printr-o scrisoare deschisă preşedintelui Consiliului Judeţean – Vasile Mustăţea, căruia i-a cerut să găsească o soluţie.

„Având în vedere că în această situaţie neplăcută, competenţa de a o rezolva vă revine, în calitatea administrativă pe care o deţineţi, vă transmit rugămintea înaintată de tinerii aflaţi în această postură de a le oferi şansa să rămână la cursuri, până la sfârşitul programului. În caz contrar, aşa cum explică chiar ei, riscă să rămână fără note şi respectiv cu situaţia neîncheiată la anumite materii, ultimele din orarul zilnic”, explică Nicolae Barbu – primarul municipiului Giurgiu.

Soluţia ar putea veni rapid, printr-o modificare a programului judeţean de transport public, astfel încât operatorii să introducă curse regulate de călători la ore care să-i avantajeze şi pe elevi.

Adaugă un Comentariu

*