Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 20, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Giurgiu » GIURGIU: Migranţi ascunşi într-un camion, depistaţi în vamă! Şoferul turc a fost arestat!

GIURGIU: Migranţi ascunşi într-un camion, depistaţi în vamă! Şoferul turc a fost arestat! 

Sursa foto: Pro TV

Poliţiştii de la Punctul de Trecere a Frontierei Gurgiu au descoperit, într-un camion condus de un cetăţean turc, trei migranţi, doi bărbaţi şi o femeie, fără documente de identitate, proveniţi din Siria şi Iran. Aceştia au declarat oamenilor legii că au fost preluaţi din Istanbul de către şoferul TIR-ului, în schimbul sumei de 500 de euro pentru fiecare.

„În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți pentru cetățeanul turc și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cei trei cetățenii străini. În cursul zilei de ieri, cetățenii descoperiți ascunși au fost predați, conform protocolului româno-bulgar, Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor. Tot în cursul zilei de ieri, șoferul camionului a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Giurgiu, care a admis propunerea procurorului de caz, cetățeanul turc fiind arestat pentru 30 de zile”, ne informează Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

Adaugă un Comentariu

*