Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Giurgiu » GIURGIU: Piscină de fiţe cu şoareci şi broaşte moarte! Vezi ce reacție a avut administratorul!

GIURGIU: Piscină de fiţe cu şoareci şi broaşte moarte! Vezi ce reacție a avut administratorul! 

Foto: GiurgiuTv

Clienţii unei piscine de fiţe din Giurgiu au ajuns să facă baie la un loc cu şoareci şi broaşte moarte. Imaginile au fost surprinse de câţiva tineri care, în weekend, veniseră să se răcorească, potrivit România TV.

Ca să facă haz de necaz, tinerii i-au adunat şi i-au fotografiat, apoi l-au chemat pe administrator ca să-i ceară explicaţii. Reacţia acestuia este halucinantă.

„Dacă nu-ţi convine, de ce nu te muţi în altă parte?”, a spus administratorul, care are și o explicație pentru apariția rozătoarelor în piscină. „Nu cad mă, vin din pădure. Nu sunt şobolani, sunt şoricei din padure şi ei vin la apa”. 

Şoarecii au fost scoşi, însă cei care administreză piscina de fiţe nu au schimbat apa, iar oamenii care au venit pe parcursul zilei nu au ştiut că fac baie exact în locul unde s-au înecat rozătoarele. Piscina Stejarul din pădurea Bălănoaia are aviz de la Direcţia de Sănătate Publică şi întruneşte toate condiţiile de funcţionare.

Adaugă un Comentariu

*