Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, noiembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Giurgiu » GIURGIU: Poliţiştii au făcut prăpăd în autocarele cu turişti!

GIURGIU: Poliţiştii au făcut prăpăd în autocarele cu turişti! 

Foto: giurgiuveanul.ro

Poliţiştii au indisponibilizat, la Giurgiu, sute de pachete de ţigarete netimbrate, parfumuri şi articole de îmbrăcăminte care purtau însemnele unor mărci protejate, susceptibile de a fi contrafăcute, în urma unor controale asupra a două autocare cu turişti.

În primul autocar, poliţiştii au identificat un cetăţean turc, de 18 ani, care transporta, fără a deţine documente legale de provenienţă, 456 de recipiente purtând numele unor mărci de parfumuri protejate pe teritoriul României şi 526 pachete de ţigări fără timbru fiscal, în vederea comercializării acestora pe teritoriul României. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele turcului a fost întocmit dosar penal.

În cel de-al doilea mijloc de transport, poliţiştii au identificat asupra unui bărbat de 35 ani, din comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, 45 de articole de îmbrăcăminte (pantaloni blue-jeans, cămăşi, pulovere etc.), transportate fără documente legale de provenienţă şi 134 de recipiente cu parfum, purtând numele unor mărci protejate pe teritoriul României, susceptibile de a fi contrafăcute, bunuri pe care bărbatul le achiziţionase din Turcia, în vederea comercializării în România. De asemenea, a mai fost identificată o femeie de 39 ani, din Ploieşti, care transporta, fără a deţine documente legale de provenienţă, 604 de recipiente purtând numele unor mărci de parfumuri protejate pe teritoriul României în vederea comercializării. Împotriva celor doi s-au întocmit dosare penale.

Sursa: PROMPT MEDIA

Adaugă un Comentariu

*