Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 2, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » GIURGIU: Preşedintele Consiliului Judeţean, acuzat că a trucat o licitaţie de 4 milioane de euro

GIURGIU: Preşedintele Consiliului Judeţean, acuzat că a trucat o licitaţie de 4 milioane de euro 

Foto: ziuanews.ro

În data de 15 ianuarie 2015, la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu, instituţie aflată sub controlul Consiliului Judeţean Giurgiu condus de către liberalul Vasile Mustăţea, a avut loc licitaţia pentru atribuirea serviciului de catering pentru cei aproximativ 400 de asistaţi din evidenţa Direcţiei.

In joc, la aceasta licitatie pentru servirea hranei in regim de catering, timp de patru ani, intre 2015 si 2018, sunt circa 4.000. 000 de euro. Licitatia a fost incredintata, desi este contestata in instanta, unei un sereleu din Ilfov, implicat in mai multe scandaluri, al carui sediu social din acte nu exista in realitate. In spatele intregii afaceri regizate de seful Consiliului Judetean Vasile Mustatea, omul de incredere a lui Daniel Chitoiu si Eduard Hellving, se afla fostul SPP-ist Corvin Nedelcu, „locotenentul” lui Teodor Stolojan si Mihai Razvan Ungureanu – consilierul onoric al preşedintelui Klaus Iohannis, si finul omului de afaceri Gabriel Comanescu.

Citeşte continuarea pe ziuanews.ro

Adaugă un Comentariu

*