Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 8, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Giurgiu » GIURGIU: Prins în vamă cu ţigări de contrabandă printre instalațiile sanitare din camion

GIURGIU: Prins în vamă cu ţigări de contrabandă printre instalațiile sanitare din camion 

tigari contrabanda

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Giurgiu au descoperit ascunse şi nedeclarate, în compartimentul marfă al unui camion, 20.000 pachete de ţigări pe care un cetăţean român intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

Un dâmbovițean de 37 de ani transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, piese pentru instalaţii sanitare de la o societate comercială din Turcia cu destinaţia România. În urma controlului efectuat de echipa comună, au fost descoperite în compartimentul marfă al camionului, printre marfa transportată, mai multe cutii din carton ce conţineau 20.000 pachete de ţigări fără marcaje fiscale.

Șoferul a declarat faptul că a fost contactat de către un cetăţean turc ale cărui date de identitate nu le cunoaşte, pentru a transporta ţigările în municipiul Bucureşti, urmând ca la destinaţie să primească suma de 300 de euro. Ţigările, în valoare de 200.000 de lei, au fost reţinute, iar șoferul s-a ales cu dosar penal.

Sursa: Prompt Media

Adaugă un Comentariu

*