Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 8, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Giurgiu » GIURGIU: S-a urcat băut la volan şi a omorît un bătrân care dormea într-o maşină staţionată!

GIURGIU: S-a urcat băut la volan şi a omorît un bătrân care dormea într-o maşină staţionată! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: radioconstanta.ro)

Accident rutier în judeţul Giurgiu, soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de 75 de ani. Evenimentul rutier s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 05:45, pe strada Vornic Șerban Cantacuzino din comuna Comana. Un tânăr de 22 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea şi a intrat în coliziune cu o maşină staţionată pe partea carosabilă, în faţa unui imobil.

În urma impactului, şi-a pierdut viaţa bătrânul de 75 de ani care dormea pe bancheta din spate a vehiculului oprit. Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au deschis, pe numele tânărului de 22 de ani, dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Adaugă un Comentariu

*