Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 14, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Giurgiu » GIURGIU: Să te cruceşti, nu alta! PSD-iştii fug de la putere în opoziţie

GIURGIU: Să te cruceşti, nu alta! PSD-iştii fug de la putere în opoziţie 

Preşedintele PNL, Vasile Mustăţea, i-a primit pe PSD-işti cu graţele deschise. (Foto: opiniagiurgiu.ro)

Necunoscute sunt căile politicii! Aşa am putea spune la aflarea veştii că în Giurgiu doi importanţi membri ai PSD au trecut voit în opoziţie, la PNL. Potrivit publicaţiei jurnalgiurgiuvean.ro, Daniel Burdulea – fost vicepreşedinte al PSD Giurgiu şi Drăgan Ion – preşedinte al Organizaţiei PSD Mihăileşti s-au înscris în PNL.

Gestul celor doi lideri giurgiuveni ai PSD, de a trece de la putere în opoziţie tocmai când social-democraţii sunt pe creasta valului, arată că, în partidul condus de Ponta, se înmulţesc nemulţumirile. Vin semnale că în tot mai multe organizaţii există tensiuni şi animozităţi, mulţi membri nemaifiind pe aceiaşi undă cu liderii din judeţ. În atare condiţii, cei care se simt marginalizaţi caută înţelegere în ograda altor formaţiuni politice, fie ele şi din opoziţie.

„Trecerea dlui Burdulea la PNL este un câstig pentru organizația noastră și îmi doresc să obținem cu ajutorul său un rezultat bun atât la europarlamentare cât mai ales la viitoarele alegerile locale. În prima ședință a Biroului Politic Teritorial voi propune ca Daniel Burdulea să fie cooptat vicepreședinte al Organizației Teritoriale a PNL Giurgiu”, a declarat Vasile Mustăţea – preşedintele PNL GIurgiu, pentru stirigiurgiu.ro.

Adaugă un Comentariu

*