Știri, Muntenia-Sud, România|luni, aprilie 6, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Giurgiu » GIURGIU: „Succesul la feminin!”, campanie pentru combaterea traficului de persoane şi a violenţei domestice

GIURGIU: „Succesul la feminin!”, campanie pentru combaterea traficului de persoane şi a violenţei domestice 

succesul la feminin

Municipiul Giurgiu găzduieşte, joi – 19 martie, o întâlnire cu tinerele din centrele de plasament din judeţ, ocazie cu care le vor fi oferite metode de combatere a traficului de persoane şi a violenţei domestice. La discuţii vor participa şi reprezentanţii instituţiilor publice cu responsabilităţi în acest domeniu. Şi pentru că puterea exemplului este cea mai puternică, luna trecută, în cadrul seminarului organizat la Giurgiu, au fost invitate să vorbească despre drama lor şi două persoane care au scăpat din ghearele traficanţilor de droguri.

Evenimentul este parte integrantă a Proiectului „Succesul la feminin!”, ce se implementează cu fonduri europene nerambursabile. Campania de conştientizare a demarat în luna noiembrie 2014.

De asemenea, în cadrul acestui proiect, se derulează şi programe de calificare şi perfecţionare pentru femeile din Regiunile Sud Muntenia şi Bucureşti Ilfov. Până la acest moment, au fost organizate peste 30 de cursuri de lucrător în alimentaţie, coafeză şi tehnologia informaţiei şi a comunicaţiilor. Ca urmare a numărului mare de solicitări şi a economiilor înregistrate, săptămâna aceasta a demarat o sesiune suplimentară de instruire.

Adaugă un Comentariu

*