Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » GIURGIU: Viceprimarul comunei Mihai Bravu este pe cale să-şi piardă madatul dintr-o prostie!

GIURGIU: Viceprimarul comunei Mihai Bravu este pe cale să-şi piardă madatul dintr-o prostie! 

Foto: panoramio.com

Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa conflictului de interese de natură administrativă în ceea ce-l priveşte pe viceprimarul comunei Mihai Bravu – Cristian Nichita.

Potrivit ANI, acesta a participat la ședințele Consiliului Local Mihai Bravu, luând parte la deliberarea și adoptarea bugetului general propriu pe anul 2012 și 2013, buget în care sunt incluse și sume alocate Școlii Gimnaziale ”Dumitru Constantin” Mihai Bravu, unitate al cărei director este sora viceprimarului Nichita.

Potrivit legislaţiei în vigoare, „Persoana […] față de care s-a constatat existenţa conflictului de interese […] este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică […] pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcția ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcție eligibilă, nu mai poate ocupa aceeași funcție pe o perioadă de 3 ani de la încetarea mandatului”.

Adaugă un Comentariu

*