Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 20, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Giurgiu » GIURGIU: Voluntarii plantează fapte bune în comuna Malu. Cine se alătură?

GIURGIU: Voluntarii plantează fapte bune în comuna Malu. Cine se alătură? 

fapte bune

Pe 26 martie, angajaţii Mega Image, HP şi HPE vor planta 1.500 de puieţi de arbori în localitatea Malu, din judeţul Giurgiu, în completatea acţiunii de voluntariat începută pe 14 noiembrie 2015.

“Plantăm fapte bune în România începe al șaselea an de acțiuni de împădurire. Privim cu bucurie rezultatele acestora și construim cu dăruire și responsabilitate pe cele viitoare, alături de voi, partenerii noștri de încredere, fără de care inițiativele noastre nu ar fi posibile.

Anul trecut, am demonstrat împreună că putem organiza o acțiune de împădurire într-o singură zi în mai multe județe ale României. Anul acesta vom continua, pentru că, atunci când oameni pe care nu îi cunoști ți se alătură, este dovada cea mai bună că drumul pe care ai pornit este unul corect. Vă așteptăm alături de noi!”, a declarat Marin Toma – coordonator naţional de voluntari.

În această primăvară se vor organiza, pe 19, 25 şi 26 martie, acţiuni de împădurire şi în judeţele Timiş (în colaborare cu Primăria SînMihaiu Român, Eco Club Timişoara, Asociaţia Tineri pentru Viaţă Arad şi Direcţia Silvică Timiş), Iaşi (se va împăduri o suprafaţă de 2 ha, la Leţcani), Buzău (se vor planta 10.000 de puieţi la UM Boboc şi 2.000 în incinta unor şcoli şi grădiniţe din judeţ) şi Vâlcea (se continuă acţiunea începută în toamna anului 2015 la Feteni, într-o zonă grav afectată de alunecări de teren).

Echipa „Plantăm fapte bune în România” primește voluntari, colegi, colaboratori, parteneri și oferă informații utile privind organizarea propriei plantații, pe adresele: organizare@plantamfaptebune.ro şi voluntar@plantamfaptebune.ro
Sponsorii acţiunii de primăvară sunt companiile Unicredit Bank, Barlinek, JTI şi DB Shenker.

Adaugă un Comentariu

*