Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » GOANA DUPĂ INVESTITORI! Fiindcă tot intrăm în vacanţă, preşedintele Ţuţuianu va pleca în China, aproape de Hong Kong

GOANA DUPĂ INVESTITORI! Fiindcă tot intrăm în vacanţă, preşedintele Ţuţuianu va pleca în China, aproape de Hong Kong 

adrian tutuianu 1

Pentru preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa urmează o perioadă de plimbări peste hotare.

Ţuţuianu va merge mai întâi în Franţa în căutare de investitori,la invitaţia preşedintelui Camerei de Meserii şi Artizanat din Hautes – Alpes, Jean Pierre Gaulard, şi apoi va zbura spre China, unde, culmea, are loc o conferinţă a… liderilor statelor din estul şi centrul Europei!

De ce în China, nu ştim. Sună curios, dar o plimbare nu strică. De-a lungul timpului, oficialii dâmboviţeni s-au tot plimbat prin China. Investiţii în Dâmboviţa nu au apărut. Adrian Ţuţuianu poate sparge gheaţa şi să umple judeţul de prosperitate.

Consilierii PDL-işti nici măcar nu au cârtit când au auzit de turneul preşedintelui Ţuţuianu. Aşa după cum s-a exprimat, mai în glumă, mai în serios, Mihai Trifan, poate i-au luat frica!

2 Răspunsuri la GOANA DUPĂ INVESTITORI! Fiindcă tot intrăm în vacanţă, preşedintele Ţuţuianu va pleca în China, aproape de Hong Kong

  1. A.Modrogeanu

    Poate asa va mai face si el cate o plecaciune…Cu siguranta ii va intra in reflex.

     
  2. Marius

    Ana Gheorghe s-a plimbat 20 de ani prin China si tot n-a adus nimic in targoviste, cat priveste pe Tutuianu, sa fim seriosi, niciodata acest avocat ratat nu va face ceva bun pentru damboviteni. Se plimba si el si se mai plange de trecutul odios patronat de Popescu Procor, omul care spunea, si avea dreptate, ca a cazut, dar a cazut in picioare!

     

Adaugă un Comentariu

*