Știri, Muntenia-Sud, România|joi, mai 13, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » Grădiniţa finanţată de Consiliul Judeţean DÂMBOVIŢA în Republica Moldova a prins contur

Grădiniţa finanţată de Consiliul Judeţean DÂMBOVIŢA în Republica Moldova a prins contur 

gradinita republica moldova

O delegaţie a Consiliului Judeţean Dâmboviţa, condusă de vicepreşedintele Corneliu Ştefan, s-a aflat pentru câteva zile în Republica Moldova, în Raionul Ialoveni, la invitaţia autorităţilor de aici de a participa la sărbătorirea a 25 de ani de independenţă a Moldovei de dincolo de Prut.

Reprezentanţii administraţiei dâmboviţene au mers şi la Ruseştii Noi, o comună cu 6.000 de locuitori, unde Consiliul Judeţean Dâmboviţa finanţează extinderea unei grădiniţe care va deservi 700 de copii. Valoarea totală a proiectului este de 1.251.393 lei, din care contribuţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa este de 887.613 lei, iar contribuţia Raionului Ialoveni este de 363.780 lei.

CITEŞTE ŞI: Consiliul Judeţean Dâmboviţa va construi o grădiniţă într-o comună din Republica Moldova

În luna martie, atunci când s-a aflat în Dâmboviţa o delegaţie din Republica Moldova, s-a hotărât ca şase localităţi din Raionul Ialoveni – Ruseştii Noi, Răzeni, Puhoi, Văsieni şi Costeşti – să se înfrăţească cu unităţi administrativ-teritoriale din Dâmboviţa – Moreni, Şotânga, Ciocăneşti, Braniştea, Băleni şi Potlogi.

Adaugă un Comentariu

*