Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, aprilie 4, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » GRINDEANU: Este vremea să terminăm cu vorbele, mai ales în ceea ce priveşte infrastructura!

GRINDEANU: Este vremea să terminăm cu vorbele, mai ales în ceea ce priveşte infrastructura! 

grindeanu renault 1

Încă un premier al României ajunge să viziteze Centrul Tehnologic Renault de la Titu şi, evident, să rămână încântat de ceea ce se întâmplă aici! Se mai pune o cărămidă la construcţia speranţei marelui concern francez care îşi doreşte, ca şi noi, să fie pusă la punct infrastructura rutieră din România.

Este ştiut că, în urmă cu câţiva ani, reprezentanţii Renault ameninţaseră că îşi retrag din România capacităţile de producţie şi cercetare în favoarea Marocului, din cauza drumurilor proaste de la noi. Toţi prim-miniştri perindaţi la putere, indiferent de culoarea politică, au trecut pe la Renault şi au promis că această problemă se va rezolva. Până acum, nimic! Astăzi, la Titu, a venit rândul premierului Sorin Grindeanu să facă o altă promisiune, poate ceva mai consistentă şi mai demnă de ţinut minte. Grindeanu ştia că această situaţie durează din 2007.

grindeanu renault 3

„Îmi doresc să fiu ultimul prim-ministru cu care se discută despre această problemă. Cred că este timpul să trecem la fapte. Este vremea să terminăm cu vorbele, mai ales în ceea ce priveşte infrastructura”.

CITEŞTE ŞI: Premierul Grindeanu, două veşti bune pentru dâmboviţeni! VIDEO

Grindeanu a declarat că, la sfârşitul lunii aprilie, vor fi urcate pe SEAP documentaţiile privind proiectarea şi execuţia pentru DN7, porţiunea Bâldana-Titu. Premierul a mai spus că trebuie promovată legea privind proiectele strategice, astfel încât termenele să fie scurtate. Şeful Executivului a găsit vinovate de această situaţie toate guvernele de până acum, care nu au ştiut să profite din plin de fondurile europene în ceea ce priveşte investiţiile pe infrastructură. Nu au ştiut să cheltuiască banii oferiţi! Sorin Grindeanu nu vrea ca guvernul pe care îl conduce să fie înscris pe această listă a nepriceperii.

renault titu

Trecând la cele protocolare, premierul României a mai discutat cu reprezentanţii Renault România despre fonduri europene, proiecte legislative, despre politici publice, despre şcoala românească care trebuie adaptată la cerinţele pieţei muncii. Sorin Grindeanu a dezvăluit presei că a făcut şi un drive-test la volanul unui Duster cu cutie automată, ba chiar a condus şi o maşină electrică. După Centrul Renault, premierul Grindeanu a vizitat şi fabrica MetaPlast din Titu.

Adaugă un Comentariu

*