Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 12, 2020
Sunteți Aici Home » REPORTAJ » HAIDEȚI SĂ SALVĂM UN ÎNGER DE LA MOARTE! Daniela Costache are nevoie de bani să ajungă la o clinică din Viena

HAIDEȚI SĂ SALVĂM UN ÎNGER DE LA MOARTE! Daniela Costache are nevoie de bani să ajungă la o clinică din Viena 

daniela costache pitaru

Destinul nu ține de voința noastră, face parte din calculul universal, din reglementările Divinității. Noi suntem doar supuși, așteptăm, sperăm, ne rugăm. Așa se întâmplă și în sânul familiei Costache din Pitaru. Acești oameni trăiesc cu încredere în Dumnezeu, dar și în semeni. Speră ca necazul care s-a abătut asupra lor într-un mod stupid de simplu să fie înlăturat.

Drama familiei Costache a început în luna august a anului trecut. Daniela, fetița cea mică a soților Costache, un copil zglobiu, inteligent, dornic de cunoaștere și extrem de atașat de părinți și bunici, a pătruns fără voia ei pe un tărâm al tristeții fără de margini. Copila a fost diagnosticată cu cancer osos.

VEZI VIDEO

Au urmat zile de chin, de coșmar. Nimănui nu-i venea să creadă ce se întâmplă. Familia era bulversată, răvășită de durere și de întrebări la care nu găsea răspunsuri.

Șanse pentru salvarea vieții Danielei, chiar dacă sunt puține, există. Este nevoie însă de bani, de 30.000 de euro pentru ca fetița să ajungă la o clinică specializată din Viena.

Încrederea în Dumnezeu este cea mai valoroasă piesă din acest angrenaj dramatic. Este scânteia care îi ajută pe acești oameni să lupte până la capăt.

În contul deschis pentru ajutorarea Danielei nu s-a strâns până acum niciun leuț. Ori este sărăcia prea mare, ori pe noi, ca oameni, ne părăsește solidaritatea. Nu mai vrem să ne confruntăm cu suferința altora. Mariana Costache aproape că este amorțită de suferință. Plânge mai tot timpul, dar parcă fără lacrimi. A secat și acest izvor al durerii. Prin intermediul postului nostru de televiziune, femeia face un apel disperat către toți cei care ar putea să o ajute, să-i întărească speranțele că Daniela poate fi salvată.

Oamenii din Potlogi, atât cât au putut ei, au contribuit pentru sprijinirea familiei Costache. Banii strânși la școală au fost folosiți pentru tratamentul Danielei.

Clipele curg parcă nepăsătoare și odată cu ele starea de sănătate a Danielei se complică. Părinții privesc neputincioși suferința copilei de nici opt ani. Fetița tace. Știe cât de gravă este situația ei, dar ceva o întărește. Poate e Dumnezeu, poate e ultima ei speranță, oamenii.

Adaugă un Comentariu

*