Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 5, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » HANDBAL: CSŞ Târgovişte, fără replică în faza finală a CN pentru junioare I

HANDBAL: CSŞ Târgovişte, fără replică în faza finală a CN pentru junioare I 

CSS Targoviste handbal 2

CSŞ Târgovişte a încheiat dezamăgitor turneul final al Campionatului Naţional de handbal pentru junioare I. Echipa antrenată de Adrian Apostol a finalizat competiţia pe locul 8, după ce a suferit înfrângeri pe linie la Râmnicu Vâlcea, gazda ultimei întreceri.

După un parcurs bun în fazele anterioare, formaţia clubului dâmboviţean nu a putut face faţă celor mai puternice echipe din ţară şi a fost lovită de fiecare adversar care i-a ieşit în cale. Târgoviştea a cedat în primul meci în faţa lui CSŞ Caracal (25-32), iar apoi au urmat alte trei înfrângeri: 25-40 cu CSŞ 2 Baia Mare, 23-38 cu CSM Ploieşti şi 31-32 cu CSŞ Dinamo Braşov.

CSS Targoviste handbal 1

Singura bucurie a clubului dâmboviţean după susţinerea turneului final a rămas urcarea în primele opt echipe din ţară, după o pauză de peste 20 de ani. Înainte de participarea la competiţia finală, nu mai puţin de cinci dintre elevele lui Adrian Apostol au primit oferte de a evolua la SCM Piteşti, componentă a Diviziei A.

Lotul lui CSŞ Târgovişte pentru turneul final a cuprins următoarele jucătoare: Adriana Şerban, Sorina Tabacu, Elena Şerban – portari, Ana Maria Dogaru, Mihaela Popa, Ana Maria Mihai, Ionela Negoiţă, Ana Maria Voicu, Maria Petre, Luiza Bălaşa, Ana Maria Preda, Alexandra Şerban şi Diana Necula – jucătoare de câmp

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*