Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » HANDBAL: CSU Târgovişte, la a doua victorie în campionat

HANDBAL: CSU Târgovişte, la a doua victorie în campionat 

csu handbal

Echipa de handbal masculin CSU Târgovişte şi-a asigurat o nouă victorie în Divizia A. Formaţia pregătită de Aurel Iancu a încheiat pozitiv cea de-a opta rundă a campionatului, după ce a învins, pe teren propriu, pe LPS Piatra Neamţ, cu scorul de 36-29. Succesul cu nemţenii a fost al doilea din această stagiune pentru târgovişteni, după cel cu GŞIP Moreni (40-24), din urmă cu două etape. Cucerirea tuturor punctelor cu Piatra Neamţ a dus-o pe CSU să urce pe locul 10, cu şase puncte acumulate, la capătul a opt meciuri disputate.

În schimb, a doua grupare dâmboviţeană prezentă în competiţie, GŞIP Moreni a fost întrecută, în deplasare, de CS HC Buzău, la o diferenţă destul de clară, 36-21. La capătul a opt jocuri susţinute, formaţia de pe Cricov se situează pe penultimul loc în serie, fără nici un punct acumulat.

Pe de altă parte, în întrecerea feminină, singura reprezentantă dâmboviţeană în Divizia A, CSU Târgovişte, s-a înclinat, acasă, în faţa lui HCF Piatra Neamţ, cu scorul de 17-34.

Runda viitoare, echipele de la CSU vor înfrunta pe Vicov Bucovina (M) şi pe ACS Şc. 181 SSP Bucureşti (F), iar GŞIP Moreni va înfrunta pe CSM Bucureşti II.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*