Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » HANDBAL: Echipele târgoviștene și-au aflat programul în Divizia A

HANDBAL: Echipele târgoviștene și-au aflat programul în Divizia A 

handbal

Echipa de handbal feminin CSU Târgoviște și-a aflat în această săptămână programul în noul sezon al Diviziei A. Formația condusă de Aurel Iancu a fost repartizată în Seria A a competiției, iar în prima etapă va juca în deplasare, pe 18 septembrie, în compania lui HCF Piatra Neamț. Dâmbovițencele vor juca primul meci pe teren propriu pe 29 septembrie, împotriva lui Rapid București.

Pe lângă CSU Târgoviște, în Seria A a Diviziei A se mai găsesc următoarele echipe: CSU Neptun Constanța, ACS Șc. 181 SSP București, Rapid București, Știința Bacău, Spartac București, CS HM Buzău, CSO Plopeni, Dinamo București, HCF Piatra Neamț, CSM București, Știința București, CNOT Iași și SCM Pitești.

Echipa masculină joacă primul meci acasă

De asemenea, echipa masculină de la CSU Târgoviște a fost repartizată tot în Seria A a întrecerii, alături de Farul Constanța, CS HC Buzău, CSM București II, CSSM Bacău, LPS Piatra Neamț, CSM Ploiești, Dobrogea Sud Constanța, Atletico Alexandria, Politehnica Iași, Danubius Galați și Cimentul Bicaz.
După ce a fost stabilit țintarul, dâmbovițenii vor da piept, în prima etapă (17 septembrie), în propriul fief, cu Bacăul.
Sezonul precedent, echipele târgoviștene au terminat competițiile printre codașe, pe locul 10. În noua stagiune, GȘIP Moreni a decis să retragă echipa din campionatul masculin, după ce campionatul trecut s-a făcut de râs, terminând pe ultimul loc.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*