Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 5, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » HANDBAL: Junioarele IV de la CSȘ Târgoviște s-au calificat la turneul final al Campinatului Național

HANDBAL: Junioarele IV de la CSȘ Târgoviște s-au calificat la turneul final al Campinatului Național 

handbal css

Performanță remarcabilă pentru echipa de handbal junioare IV a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște! Formația pregătită de Adrian Apostol a reușit calificarea la turneul final al Campionatului Național. Această calificare a venit după ce CSȘ s-a clasat pe locul 3 la turneul semifinal desfășurat la Plopeni, la sfârșitul săptămânii trecute.

În disputa din finala mică, micuțele handbaliste dâmbovițene au învins pe CS Dobroești, cu 22-20, la capătul unui joc extenuant. În schimb, în faza grupelor, CSȘ a bifat două victorii (23-16 cu CSȘ 2 București și 26-17 cu CSȘ Brazi) și o înfrângere, 16-22 cu CSM București. La turneul semifinal de la Plopeni, gruparea târgovișteană a făcut parte din grupa B.

Pentru CSȘ Târgoviște reprezintă prima calificare la un turneu final de handbal la nivel de junioare IV. Faza finală a Campionatului Național va avea loc în perioada 15-20 iunie, iar locația va fi desemnată de oficialii FRH în cel mai scurt timp.

Lotul pe care a mizat antrenorul Adrian Apostol la turneul semifinal de la Plopeni a cuprins următoarele jucătoare: Alexandra Mihălăchioiu, Cătălina Radu, Ștefania Vlad, Andra Marin, Ana Maria Zidăroiu, Izabela Gânju, Diana Zimta, Dalia Stângă, Melisa Răcaru, Cristiana Nițu, Georgiana Stan, Ștefania Grozoiu și Alexandra Chircă.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*