Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, august 8, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » HANDBAL: Petrol Moreni, la turneul semifinal al Campionatului Naţional pentru juniori II

HANDBAL: Petrol Moreni, la turneul semifinal al Campionatului Naţional pentru juniori II 

foto handbal moreni

Echipa Clubului Petrol Moreni s-a calificat din nou la turneul semifinal al Campionatului Naţional de handbal pentru juniori II. Gruparea de Cricov a ajuns pentru a-l nouălea an consecutiv în această fază a competiţiei, după ce antrenorul Marian Timpuriu a făcut minuni cu elevii săi. Formaţia din al doilea municipiu dâmboviţean şi-a asigurat prezenţa în prima fază a întrecerii semifinale de pe poziţia a doua la sfârşitul sezonului regulat.

În Seria D a competiţiei naţionale, Petrol Moreni a terminat pe locul secund, după CSM Bucureşti, luând, în schimb, faţa echipelor Constelaţia Giurgiu, Media Bucureşti, CSŞ 2 Bucureşti, Dinamo Bucureşti şi CSŞ 3 Steaua Bucureşti.

În prima rundă a turneului semifinal (Sfântu Gheorghe, perioada 6-8 mai), morenarii vor evolua în grupa a 4-a, alături de Viitorul Piteşti, CSŞ 2 Baia Mare şi Banatul II Timişoara. La capătul întrecerii din Covasna, morenarii îşi doresc să prindă unul dintre primele două locuri, pentru a merge a în doua faza a penultimului act. Sezonul precedent, Petrol Moreni s-a calificat la turneul semifinal, dar nu l-a putut onora din cauza greutăţilor financiare.

Marian Timpuriu a mizat la ediţia din acest sezon al Campionatului Naţional pe un lot de jucători alcătuit din Alexandru Călugărescu, Andrei Petrescu, Teodor Irimia – portari, Alexandru Brătescu, Andrei Ionescu, Ionuţ Grigore, Romeo Dospinescu, Dacian Dăuş, Ionuţ Deagomir, Ciprian Zegheru, Marius Hodorog, Mircea Rusu, Mihai Grigore şi Răzvan Grozea – jucători de câmp.

Pe de altă parte, tot în perioada 6-8 mai, sala de sport a Liceului Tehnologic Petrol Moreni va găzdui meciurile grupei a 5-a din cadrul turneului semifinal, unde se vor întrece CSM Bucureşti, CSŞ Craiova, CSŞ Medgidia şi HC 2003 Aleşd.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*