Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, octombrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » OPINII » Hoarda politicienilor hoţi trebuie oprită!

Hoarda politicienilor hoţi trebuie oprită! 

ion obagila 1Am spus-o demult, dar nu m-a crezut nimeni: Clasa politică românească a fost şi încă mai este o cloacă plină de hoţi! Totdeauna m-am întrebat cum de reuşesc prea iubiţii noştri aleşi, cocoţaţi prin diferite funcţii, să îşi facă averi de milioane de euro într-un timp extrem de scurt. De unde porneşte izvorul bunăstării lor, cum au reuşit să construiască ditamai lacurile de acumulare a prosperităţii?

La noi, poporul, nu a mai ajuns nimic. Doar firicele de supravieţuire pe albia salariului minim pe economie şi pomenile electorale care te satură o lună, două, trei şi apoi rămânem în bătaia nemiloasă a majorărilor de preţuri.

Gaşca de politicieni m-a dezamăgit. S-au înfruptat nemilos, abject, nesimţit, patologic din avuţia naţională. Au adus ţara în sapă de lemn. Procurorii DNA îi ridică pe rând. E toamna infractorilor! Îmi pare rău că buruiana nu a fost smulsă de la început, când rădăcinile îi erau plăpânde.

Acum, este greu să scapi de pecinginea politicienilor sugători de comisioane, mulgători de bani publici. Au seminţe peste tot. Nu ştii în ce cotlon mai încolţesc.

Sunt dezamăgit de politicii români. Slab pregătiţi, agramaţi, infecţi, zgomotoşi, periculoşi, veninoşi, nesătui. Arătaţi-mi un politician care trăieşte la bloc, merge cu trenul sau autobuzul, fără vilă, limuzină, terenuri la munte sau la mare, afaceri sau cu conturile zero. Nu există!

A fi om simplu, cinstit, corect, pentru ei, cei care conduc prin grija de tip gest reflex al poporului, este ceva imoral, demodat, anormal. Hoarda transpartinică trebuie oprită, altfel, nu mai rămâne nimic de noi.

Alegerile prezidenţiale au loc într-o zodie nefastă. Politica şi cei care o fac au provocat românilor în această toamnă o greaţă cum nu s-a mai întâmplat de 20 de ani încoace. Aruncăm din noi la lighean şi ultima picătură de speranţă.

Adaugă un Comentariu

*