Știri, Muntenia-Sud, România|luni, decembrie 17, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » HOTĂRÂRE: Zona montană Padina-Peştera va fi atestată în 2018 ca staţiune de interes naţional!

HOTĂRÂRE: Zona montană Padina-Peştera va fi atestată în 2018 ca staţiune de interes naţional! 

corneliu stefan, padina-pestera

Interpelările parlamentarilor dâmboviţeni adresate unor miniştri ating în cele din urmă efectul scontat. De pildă, în luna martie a acestui an, deputatul Corneliu Ştefan a solicitat Ministerului Turismului să găsească soluţii pentru declararea zonei turistice Moroieni- Padina-Peştera din Munţii Bucegi drept staţiune de interes naţional.

CITEŞTE ŞI: Deputatul Corneliu Ştefan solicită finanţare pentru staţiunea Moroeni-Padina-Peştera

Iată că, în aceste zile, ministerul de resort a lansat procedura de consultare publică a hotărârii privind aprobarea atestării unor localităţi sau a unor părţi din localităţi ca staţiuni turistice de interes naţional sau local.

„Judeţul Dâmboviţa are două obiective care sunt cuprinse în respectiva hotărâre. Este vorba de oraşul Pucioasa şi de Staţiunea Moroieni-Padina-Peştera. Dezvoltarea acestui proiect a început în perioada în care, la conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, se afla senatorul Adrian Ţuţuianu şi a fost continuat de actuala echipă de la Consiliul Judeţean.

Sperăm ca anul viitor staţiunea montană dâmboviţeană să fie declarată de interes naţional, fapt care va deschide, cu siguranţă, drumurile unor oportunităţi de dezvoltare a bazei turistice şi a infrastructurii din Bucegii dâmboviţeni”, a spus deputatul Corneliu Ştefan.

Adaugă un Comentariu

*