Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » HOȚI SĂLTAȚI DIN CEARCEAFURI! Polițiștii au găsit la percheziții o parte din bunurile furate. VEZI VIDEO!

HOȚI SĂLTAȚI DIN CEARCEAFURI! Polițiștii au găsit la percheziții o parte din bunurile furate. VEZI VIDEO! 

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au început urmărirea penală împotriva a trei persoane, din localitatea Ciocăneşti, suspectaţi de comiterea infracţiunii de furt şi complicitate la furt.

În fapt, în cursul lunii ianuarie, cei trei au pătruns într-o locuinţă situată pe raza localităţii Crevedia, de unde au sustras mai multe bunuri, creînd un prejudiciu de 10.000 de lei.

În această dimineaţă, 18 poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale şi Poliţiei oraşului Răcari, sprijiniţi de patru grupe de intervenţie din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi au descins în patru imobile din localitatea Ciocăneşti, pentru probarea activităţii infracţionale a trei persoane, suspectate de săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi complicitate la infracţiunea de furt, faptă comisă în luna ianuarie a acestui an, prejudiciul estimat fiind de 10.000 de lei.

VEZI VIDEO

La finalizarea acţiunii, poliţiştii l-au condus pe numitul V.C., de 41 de ani, din localitate, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, pentru audieri urmând ca, în funcţie de probatoriul administrat, faţă de aceasta să se ia măsurile legale.

Totodată, poliţiştii au depistat la domiciliul acestuia mai multe bunuri constând în bijuterii şi bunuri mobile, provenite din săvârşirea infracţiunilor de furt.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea depistării celorlalte două persoane suspecte, cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, furt şi complicitate la furt.

Sursa: IPJ Dâmbovița

Adaugă un Comentariu

*