Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Ialomiţa » IALOMIŢA: 54 de persoane au fost arestate pentru furturi de produse petroliere

IALOMIŢA: 54 de persoane au fost arestate pentru furturi de produse petroliere 

catuse k

Judecătoriile Slobozia şi Urziceni au emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile pe numele a 54 de persoane, pentru comiterea infracţiunilor de furt, complicitate la furt şi tăinuire, în funcţie de participaţia fiecăruia la comiterea faptelor. Pe numele celorlalte 2 persoane reţinute în data de 07 octombrie, Judecătoria Slobozia a luat măsura preventivă a controlului judiciar.

Reamintim faptul ca dimineaţa zilei de 07 octombrie, Poliţia Română a efectuat 112 percheziţii pe teritoriul judeţelor Ialomiţa, Buzău, Brăila şi a municipiului Bucureşti, la locuinţele unor persoane bănuite de furt de produse petroliere din rezervoare şi din depozite de colectare a ţiţeiului.

În urma celor 112 percheziţii efectuate, poliţiştii au depistat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor aproximativ 18,5 tone de produse petroliere, peste 287.000 de lei şi 9.465 de euro.

Persoanele bănuite erau monitorizate din luna decembrie 2013 de către poliţiştii ialomiţeni, prejudiciul creat pana în prezent ridicandu-se la aproximativ 1.800.000 de lei.

 

Adaugă un Comentariu

*