Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 13, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Ialomiţa » IALOMIŢA: Accesorii contrafăcute pentru drujbe, vândute prin magazine de profil!

IALOMIŢA: Accesorii contrafăcute pentru drujbe, vândute prin magazine de profil! 

Sursa foto: IJJ Ialomiţa

Jandarmii din Ialomiţa au ridicat, din două magazine din municipiul Urziceni, în vederea continuării cercetărilor, mai multe accesorii pentru drujbe, care purtau inscripţii identice sau similare cu cele ale unor mărci înregistrate. Administratorii firmelor în cauză au declarat că au achiziţionat produsele de la o societate comercială din Bucureşti şi nu deţin documente de certificare şi garanţie. Accesoriile erau vândute cu preţuri cuprinse între 50 şi 60 lei/bucată.

Cei doi patroni riscă să fie cercetaţi penal pentru punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică cu o marcă înregistrată. Actele premergătoare întocmite de jandarmi au fost înainte către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ialomiţa. Cetăţenii sunt sfătuiţi să apeleze Jandarmeria, la numărul unic de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.

Adaugă un Comentariu

*