Știri, Muntenia-Sud, România|joi, ianuarie 21, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Ialomiţa » IALOMIŢA: Bătrâni tâlhăriţi în miez de noapte! Doi dintre suspecţi sunt încă liberi

IALOMIŢA: Bătrâni tâlhăriţi în miez de noapte! Doi dintre suspecţi sunt încă liberi 

Foto: media.realitatea.ro

Doi bătrâni, în vârstă de 81 şi 82 de ani, din comuna Borduşani, au trăit clipe de groază în noaptea de 15 octombrie. Abia trecuse de ora 01:00, când s-au trezit peste ei în casă cu patru persoane, care, folosind forţa, le-au sustras bijuterii şi 700 de lei. De asemenea, unul dintre intruşi a obligat-o pe femeie să întreţină cu el raporturi sexuale.

„În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea şi prinderea la scurt timp, a două dintre persoanele care ar fi participat la comiterea faptei, o tânără de 17 ani şi un tânăr de 25 de ani, ambii din comuna Borduşani. Totodată, poliţiştii au reuşit recuperarea prejudiciului cauzat”, se precizează într-un comunicat al IPJ Ialomiţa.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite şi pentru identificarea şi prinderea celorlalte două persoane care au participat la comiterea faptei.

Adaugă un Comentariu

*