Știri, Muntenia-Sud, România|luni, august 10, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Ialomiţa » IALOMIŢA: Creştea plante de cannabis în curte! Un grec de 69 de ani prepara şi vindea droguri

IALOMIŢA: Creştea plante de cannabis în curte! Un grec de 69 de ani prepara şi vindea droguri 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: media.buydutchseeds.com)

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. au descoperit, în urma unei percheziţii efectuate la domiciliul din comuna Ciochina al unui cetăţean grec, 28 de plante cu caracteristicile celor de cannabis, precum şi arme şi muniţii deţinute ilegal. Bărbatul, în vârstă de 69 de ani, era bănuit de mai multă vreme de trafic şi consum ilicit de droguri.

„În urma percheziţiei au fost descoperite 28 de plante cu caracteristicile celor de cannabis, vegetaţie spontană, aflată în curtea locuinţei. Plantele au fost ridicate în vederea expertizării.

De asemenea, poliţiştii au găsit în locuinţa persoanei bănuite 6 pistoale cu gaze, o puşcă de tir sportiv cu aer comprimat, 78 de cartuşe pentru arme cu glonţ, peste 1.500 diaboluri şi 11 cartuşe pentru arme cu gaze, toate deţinute ilegal”, se arată într-un comunicat al IPJ Ialomiţa.

arme confiscate

Cercetările sunt continuate faţă de persoana bănuită, pentru săvârşirea infracţiunilor de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc, fără drept şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

 

Adaugă un Comentariu

*