Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 9, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » IALOMIŢA: DN 2 şi cinci drumuri judeţene sunt închise circulaţiei

IALOMIŢA: DN 2 şi cinci drumuri judeţene sunt închise circulaţiei 

ialomita zapada

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa a comunicat că, din cauza vremii nefavorabile, DN 2, între localităţile Urziceni şi Buzău, şi cinci drumuri judeţene au fost închise.

Pe DN 2, vizibilitatea este sun 10 metri.

Circulaţia este închisă pe următoarele drumuri judeţene:

– DJ 302, intre localitatile Movilita si Dridu;
– DJ 101U, intre localitatile Fierbinti-Targ si Maia.
– DJ 102H, intre localitatile Grindu si Colelia
– DJ 102H, intre localitatile Grindu si limita cu judetul Buzau
– DJ 203B, intre localitatile Grindu si Valea Macrisului

Trei trenuri de călători au fost anulate din cauza ninsorii viscolite, iar pe unele zone au fost introduse limitări de viteză de 50 km/h, a anunțat, sâmbătă, Compania Națională de Căi Ferate – CFR SA, citată de Agerpres.

Potrivit CFR, trenul R 8012 care circula în relația Fetești — București Obor a fost anulat pe secția Ciulnița — București Obor, trenul 8011 care circula între București Obor și Constanța a fost anulat pe întreaga relație, iar trenul 8014, care circula pe relația Fetești — București Obor a fost anulat pe tronsonul Ciulnița — București Obor.

Călătorii care aveau bilete pentru trenurile Regio anulate vor fi preluați de trenurile Interregio aflate în circulație, precizează CFR.

De asemenea, din cauza ninsorii viscolite au fost introduse limitări de viteză de 50km/h pe relațiile Chitila — Periș și Crivina — Brazi, iar pe secția de circulație București Băneasa — Lehliu — Fetești trenurile sunt tractate cu locomotiva Diesel.

Adaugă un Comentariu

*