Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » IALOMIŢA: A fost închisă circulaţia pe DN1D, Jivalele – Urziceni

IALOMIŢA: A fost închisă circulaţia pe DN1D, Jivalele – Urziceni 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: observatorulph.ro)

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că, începând cu ora 06:30, din cauza viscolului și a vizibilității extrem de reduse, a fost închisă circulaţia pe drumul național DN 1D Jilavele-Urziceni, km 27+000- km 42+333 .

Precizăm că măsura a fost luată la inițiativa Poliției Rutiere, în vederea evitării producerii accidentelor și că deschiderea circulatiei va fi anunțată în timp util.

Rugăm participanții la trafic să respecte indicațiile și restricțiile semnalate de Poliția Rutieră.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA recomandă participanţilor la trafic să evite zonele afectate de zapadă şi viscol. Dacă totuşi nu se poate evita deplasarea în aceste zone, recomandăm ca participanţii la trafic să nu plece la drum fără a avea autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţiile de iarnă (anvelope de iarnă, lanţuri antiderapante, combustibil, paturi, saculeţ cu material antiderapant, alimente, apă, etc.).

De asemenea, rugăm participanţii la trafic să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA (www.cnadnr.ro/ Situaţia Drumurilor Naţionale), cât şi de la Dispeceratele DRDP Bucureşti (021-318.66.97), DRDP Craiova (0251-408.700), DRDP Timisoara (0256-246.620).

Adaugă un Comentariu

*