Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 15, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Ialomiţa » IALOMIŢA: Hoţii care spărgeau apartamentele de la parterul blocurilor din Slobozia au fost prinşi

IALOMIŢA: Hoţii care spărgeau apartamentele de la parterul blocurilor din Slobozia au fost prinşi 

SURSA FOTO: www.cugetliber.ro

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa au surprins în flagrant, în noaptea de 26/27 septembrie 2015, în jurul orei 01:30, trei tineri de 16, 17, respectiv 18 ani, toţi din municipiul Slobozia, în timp ce încercau să pătrundă prind efracţie într-o locuinţă situată la parterul unui bloc din oraş.

Oamenii legii au stabilit că suspecţii au spart, în perioada 15 iunie – 24 septembrie, mai multe apartamente, sustrăgând diferite bunuri. Poliţiştii au recuperat de la aceştia o tabletă în valoare de 500 de lei furată dintr-o locuinţă în care au pătruns în noaptea de 17/18 septembrie.

Faţă de minorul în vârstă de 16 ani, magistraţii Judecătoriei Slobozia au luat măsura privării de libertate pentru o perioadă de 30 de zile, ceilalţi doi tineri fiind cercetaţi în stare de libertate. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite.

Adaugă un Comentariu

*