Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » IALOMIŢA: Un mort şi cinci intoxicaţi cu fum într-un incendiu la Slobozia

IALOMIŢA: Un mort şi cinci intoxicaţi cu fum într-un incendiu la Slobozia 

Foto: ISU Ialomiţa

O femeie a murit iar alte cinci persoane au fost intoxicate cu fum, în urma unui incendiu izbucnit la o garsonieră de pe strada Dobrogeanu Gherea din Slobozoia. Locuinţa în care se aflau cei doi soţi împreună cu doi copii minori, situată la etajul patru, a luat foc în jurul orei trei dimineaţa, fără ca vreunul din membrii familiei să poată interveni. La momentul sosirii pompierilor casa ardea cu flacără deschisă, iar cei patru locatari erau căzuţi pe scară, intoxicaţi cu fum. Alte două femei au rămas blocate în locuinţă din cauza fumului gros.

Pompierii au intervenit concomitent pentru scoaterea celor patru victime căzute pe casa scării, localizarea incendiului şi pentru salvarea, cu ajutorul unei autoscări mecanice, a celorlalte două victime, pe la geamul unei camere. Toate cele şase persoane au fost preluate de echipajul SMURD şi de echipajele Serviciului de Ambulanţă, fiind transportate la spital

„Cel mai probabil, incendiul a fost generat de o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată, pompierii reuşind lichidarea acestuia după aproximativ trei ore şi jumătate”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, lt. George Damian.

pompieri ialomita

Adaugă un Comentariu

*