Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 2, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Ialomiţa » IALOMIŢA: Incendiu la o fabrică de ulei din Slobozia! Focul a fost stins după şapte ore

IALOMIŢA: Incendiu la o fabrică de ulei din Slobozia! Focul a fost stins după şapte ore 

incendiu-slobozia-2

Pompierii ialomiţeni au fost solicitaţi, în această dimineaţă, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit în municipiul Slobozia, la un agent economic specializat în producerea uleiului alimentar. Muncitorii care se aflau în interiorul silozului au reuşit să se evacueze la timp.

La faţa locului, salvatorii au constatat că flăcările se manifestau la patru benzi transportoare din cauciuc și la alte materiale combustibile, dispuse pe mai multe nivele, inclusiv la subsol. După mai bine de şapte ore, echipajele de pompieri au reuşit să stingă incendiul ce ameninţa să cuprinsă şi seminţele de floarea soarelui depozitetă în celulele silozului.

Au ars două elevatoare, patru benzi transportoare, sistemele de acționare ale acestora și mai multe paturi de cabluri electrice. Cel mai probabil, focul a fost generat de frecarea unei benzi transportoare aflate la etajul trei al silozului, de tubulatura metalică aferentă.

incendiu-slobozia-1

Adaugă un Comentariu

*