Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 5, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Ialomiţa » IALOMIŢA: A înregistrat în contabilitate cheltuieli fictive şi a prejudiciat statul cu 6,4 miliarde de lei!

IALOMIŢA: A înregistrat în contabilitate cheltuieli fictive şi a prejudiciat statul cu 6,4 miliarde de lei! 

perchezitii prahova 1

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Ialomiţa au reţinut astăzi administratorul unei societăţi comrciale, bănuit că a înregistrat în contabilitatea firmei cheltuieli fictive, prejudiciind astfel statul român cu 640.000 lei (6,4 miliarde de lei vechi), prin evaziune fiscală.

Pentru asigurarea recuperării prejudiciului, poliţiştii au indisponibilizat produse fitosanitare în valoare de aproximativ 20.000 de lei şi un autoturism. De asemenea, au ridicat în vederea continuării cercetărilor unităţi de calcul, înscrisuri şi documente de evidenţă contabilă.

Oamenii legii au efectuat astăzi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, şase percheziţii în municipiul Slobozia, la sediile unor societăţi comerciale şi locuinţele a două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.

Adaugă un Comentariu

*