Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 2, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Ialomiţa » IALOMIŢA: Înşelăciuni cu locuri de muncă în străinătate! Contractele de muncă erau fictive

IALOMIŢA: Înşelăciuni cu locuri de muncă în străinătate! Contractele de muncă erau fictive 

Sursa foto: reporterbuzoian.ro

Poliţiştii ialomiţeni au prins în flagrant, în municipiul Slobozia, doi bărbaţi, în vârstă de 50, respectiv 61 de ani, din judeţele Prahova şi Braşov, în timp ce încercau să încheie contracte de muncă nereale în străinătate, prezentându-se sub identităţi false, ca reprezentanţi ai unei societăţi comerciale. Prejudiciul cauzat a fost de 900 de euro, acesta fiind recuperat în totalitate de către oamenii legii.

Cei în cauză sunt bănuiţi că, în ultimii doi ani, au înşelat mai multe persoane, promiţându-le locuri de muncă în afara ţării. Totodată, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 50 de ani se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 3 ani, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune, comise anterior anului 2014.

Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi fals în înscrisuri, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Adaugă un Comentariu

*