Știri, Muntenia-Sud, România|marți, mai 11, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Ialomiţa » IALOMIŢA: Ministerul Sănătăţii lasă Spitalul Judeţean din Slobozia fără RMN?

IALOMIŢA: Ministerul Sănătăţii lasă Spitalul Judeţean din Slobozia fără RMN? 

Foto: ciupanezul.ro

Consiliul Judeţean Ialomiţa a alocat anul acesta 3 milioane de lei pentru achiziţionarea de tehnică medicală, printre care şi un dispozitiv RMN pentru care s-au prevăzut 2,6 milioane de lei, diferenţa de 1,4 milioane de lei urmând să fie suportată de Ministerul Sănătăţii, conform promisiunii ministrului Nicole Bănicioiu. Numai că, între timp, achiziţia a devenit incertă, întrucât oficialii de la Bucureşti întârzie cofinanţarea.

Situaţia este una dramatică, întrucât, în lipsa unui dispozitiv RMN, medicii nu reuşesc să pună cu rapiditate un diagnostic clar, iar pierderea de timp poate duce oricând la moartea pacienţilor. În altă ordine de idei, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia, care este unul de categoria a III-a, ar putea fi declasificat.

 

2 Răspunsuri la IALOMIŢA: Ministerul Sănătăţii lasă Spitalul Judeţean din Slobozia fără RMN?

 1. al bundy

  fir’ar sa fie de matematica…2,6+1,4 = 3???

   
  • Incomod

   Aici nu este vorba de nicio matematică, fiindcă noi nu am făcut nicio adunare! Cele 3 milioane alocate de CJ pentru tehnică medicală, între care şi RMN, nu au nicio legătură cu promisiunea de 1,4 de la MS…

    

Adaugă un Comentariu

*