Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 6, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Ialomiţa » IALOMIŢA: Minoră în vârstă de 8 ani, agresată în plină stradă la Slobozia. Fetiţa se plimba împreună cu mama sa!

IALOMIŢA: Minoră în vârstă de 8 ani, agresată în plină stradă la Slobozia. Fetiţa se plimba împreună cu mama sa! 

catuse k

Doi poliţişti aflaţi în timpul liber, au prins şi imobilizat duminică, 25 mai, un tânăr de 24 de ani, imediat după ce acesta a agresat o minoră în vârstă de opt ani pe teritoriul municipiului Slobozia. Poliţiştii au acordat primul ajutor victimei, care a fost transportată de îndată cu un autoturism oprit în trafic la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„În jurul orei 20:30, minora se deplasa împreună cu mama sa pe raza municipiului Slobozia, moment în care, un tânăr necunoscut a agresat-o, cauzându-i leziuni în zona mâinii drepte. Doi poliţişti din cadrul IPJ Ialomiţa, aflaţi în afara orelor de program au reacţionat de îndată la strigătele de larmă şi l-au prins şi imobilizat pe agresor, asupra căruia a fost găsit un cuţit”, se arată într-un comunicat al IPJ Ialomiţa.

Tânărul de 24 de ani, din Slobozia a fost încarcerat de poliţişti în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului, fiind luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Astăzi, urmează a fi prezentat de anchetatori parchetului, cu propunere de arestare preventivă.

Adaugă un Comentariu

*