Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Ialomiţa » IALOMIŢA: Noapte albă pentru salvatori! Două accidente grave şi un incendiu de proporţii

IALOMIŢA: Noapte albă pentru salvatori! Două accidente grave şi un incendiu de proporţii 

incendiu

Pompierii din cadrul ISU Ialomiţa, au fost solicitaţi să intervină, noaptea trecută, pentru stingerea unui incendiu de proporţii în localitatea Fierbinţi Târg şi pentru salvarea a patru persoane, victime ale unor accidente rutiere petrecute pe DN 2 şi DN 2A. Primul eveniment a fost generat de suprasolicitarea unui tablou electric. A luat foc o hală a unei societăţi comerciale, iar salvatorii militari şi cei civili s-au luptat cu flăcările timp de trei ore.  În momentul sosirii acestora, flăcările se manifestau la acoperișul halei, pe o suprafață de aproximativ 300 mp, la  20 tone de furaje pentru animale, 30 baxuri a câte 1000 de saci de polipropilenă și la mobilierul aflat într-o cameră din interiorul halei.

La ora 22:15, un echipaj de descarcerare şi unul de prim ajutor au fost solicitate să intervină pe DN 2, între Urziceni şi Buzău, ca urmare a producerii unui accident rutier cu trei victime. O persoană a rămas prinsă între fiarele contorsionate autoturismului, iar alte două au fost rănite.

Un alt accident rutier s-a produs în jurul orei 02:40, pe DN 2A, la ieșire din localitatea Alexeni către Slobozia, după ce un autotren a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Un echipaj de descarcerare a intervenit pentru scoaterea bărbatului din cabina autotrenului, iar în scurt timp acesta a fost preluat de Serviciului de Ambulanță Județean și transportat la spital.

 

Adaugă un Comentariu

*